Подршка породици – најбоља подршка деци

Организација Пријатељи деце Града Ниша, у оквиру активности за време трајања Дечје недеље, позвала је по три успешна ученика нишких школа да са једним од родитеља дођу на састанак  07. октобра 2015. године, са почетком у 17.00 часова у просторије Нишавског округа.
Тема састанка била је “Подршка породици – најбоља подршка деци“.

Основну школу ,,Чегар” представиле су ученице 8. разреда које су прошле године постигле запажене резултате на републичким такмичењима: Маја Бранковић, Магдалена Стајковић и Милица Новаковић. Ученице су добиле пригодне поклоне – књигу Џона Грина ,,Градови на папиру”.

Маја Бранковић, записала је своје утиске са радионице: ,,Говорили смо о талентованој деци и њиховим потребама. Дискутовали смо о томе ко је први и на који начин открио наш таленат, ко нам је пружао подршку током школовања, колико је битна подршка породице у нашем успеху… Такође смо говорили о свом односу са вршњацима и родитељима. Сви смо се сложили да талентованој деци треба посветити више пажње у виду ваннаставних активности, али да то не оптерећује ученика. Сазнали смо да је по закону дозвољено да ученик може учествовати на највише два такмичења, а за већи број такмичења је потребна сагласност родитеља.  Уз овакве радионице деца схватају да су важна овом друштву, да неко цени њихов труд и рад и да су на добром путу. То нам улива самопоуздање и жељу за даљим напредовањем”.

12106953_10206253140264735_5481603534965096231_n

Advertisements

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s